Revista Cafés de Rondônia: Aroma, flavor and origin.

Informe múltiplos e-mails separados por vírgula.

Resumo: Technology, tradition, and sustainability bring new aromas and flavors from the forest. Many coffee producers in Rondônia have already become aware of this. Among them are populations of the Rio Branco Indigenous Lands, who believe in production of fine robusta coffees as a window of opportunity to improve their quality of life, and in this crop season, they prepared their first micro-lot of specialty coffees. This is the theme of the special report of the third issue of Cafés de Rondônia magazine, which portrays the transformation of coffee growing in the state.

Ano de publicação: 2018

Tipo de publicação: Fascículos de periódicos

Palavras-chave: Café

Observação

Para ler algumas publicações da Embrapa (apenas as que estão em formato ePub), é necessário ter, no celular ou computador, um desses softwares gratuitos. Sistemas Android: Google Play Livros; IOS: iBooks; Windows e Linux: software Calibre.

 


Acesse outras publicações

Acesse a Base de Dados da Pesquisa Agropecuária (BDPA) para consultar o acervo completo das bibliotecas da Embrapa.
Visite a Livraria Embrapa para adquirir livros e outras publicações vendidas pela Empresa.