Filtrar por:

Tipo de publicação
Idioma de publicação
Unidades
Ano de publicação
Mais...

Buscar em:

Ordenação: data ▾  |  alfabética
 

Autoria: PETRÔNIO, M. S.; BARROS-ALEXANDRINO, T. T.; LIMA, A. M. F.; ASSIS, O. B. G.; INOUE-NAGATA, A. K.; NAKASU, E. Y. T.; TIERA, M. J.; PILON, L.

Thus, the present study is focused on the chitosan-dsRNA interactions and the physicochemical properties of the dsRNA-loaded nanoparticles, including cytotoxicity and hemolysis assays. dsRNA molecules... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2022

Autoria: RODRIGUES, R. N.; REIS JUNIOR, F. B. dos; LOPES, A. A. de C.; ROCHA, O. C.; GUERRA, A. F.; VEIGA, A. D.; MENDES, I. de C.

ABSTRACT: This research evaluated the effects of coffee cultivation with two different water regimes associated or not with liming and the presence/absence of brachiaria as intercrop on the activities... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2022

Autoria: CUNHA, T. R. da; PEREIRA, A. V.; LEDO, F. J. da S.; DAHER, R. F.; MACHADO, J. C.

The objective of this study was to estimate sugar content variation (°Brix) in 95 accessions from the elephant grass germplasm active bank of Embrapa Dairy Cattle research center, located in Coronel P... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2022

Autoria: CORREIA, V. T. da V.; D'ANGELIS, D. F.; SANTOS, A. N. dos; RONCHETI, E. F. S.; QUEIROZ, V. A. V.; FIGUEIREDO, J. E. F.; SILVA, W. A. da; FERREIRA, A. A.; FANTE, C. A.

This study aimed to develop and characterize the nutritional, antioxidant, and sensory properties of different cream cheese formulations added with raw or extruded BRS305 sorghum flours (SF) with brow... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2022

Autoria: BERLINCK, C. N.; LIMA, L. H. A.; PEREIRA, A. M. M.; CARVALHO JUNIOR, E. A. R.; PAULA, R. C.; TOMAS, W. M.; MORATO, R. G.

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2022

Autoria: DUARTE, S. C.; GASPAR, L. F.; OLMOS, A. R.; FORTES, F. B. B.

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2021

Autoria: RABELO, A. S.; SUTILI, F. K.; MENESE, J. O.; SEVERINO, P.; SOUTO, E. B.; FUJIMOTO, R. Y.; CARDOSO, J. C.

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2021

Autoria: GEBLER, L.; DÍAZ, A.; MAIA, L.; MEDINA, L.; TRELLES, S.

Food markets are increasingly demanding the implementation of good agricultural practices programs (GAP) in the public or private sectors as a way to guarantee the sustainable and responsible producti... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2021

Autoria: GRISE, M. M.; ALCÂNTARA, P. H. R. de; FREITAS, A. A. de

Nos últimos anos, houve muita discussão sobre como definir ?agricultura sustentável?. Entretanto, entendeu-se finalmente que agricultura produtiva e sustentável engloba três dimensões da produção: amb... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2021

Autoria: SILVA JUNIOR, J. F. da; SOUZA, F. V. D.; PADUA, J. G.

As frutas brasileiras, tanto as nativas quanto as exóticas, se constituem em importantes itens na pauta da alimentação da população, da agricultura e dos comércios nacional e internacional. Pensando n... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2021

Observação

Para ler algumas publicações da Embrapa (apenas as que estão em formato ePub), é necessário ter, no celular ou computador, um desses softwares gratuitos. Sistemas Android: Google Play Livros; IOS: iBooks; Windows e Linux: software Calibre.

 


Acesse outras publicações

Acesse a Base de Dados da Pesquisa Agropecuária (BDPA) para consultar o acervo completo das bibliotecas da Embrapa.
Visite a Livraria Embrapa para adquirir livros e outras publicações vendidas pela Empresa.