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The BRS Acarijó 56 cultivar is the first arracacha variety launched by Embrapa for industrial purposes, and the fourth one in the company's portfolio. Unlike preceding varieties – Amarela de Senad

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Product: Cultivar     Launch year: 2019     Responsible Unit: Embrapa Vegetables

The BRS Hozan cultivar produces similar bulbs to those of premium garlic and does not require vernalization to be produced in the Brazilian Southeast, Midwest and Northeast. Its cycle is 150 days

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Product: Cultivar     Launch year: 2013     Responsible Unit: Embrapa Vegetables

Viruses are diseases that bring a lot of economic damage to garlic production, causing losses of 30 to 50% in productivity, especially because this crop relies on vegetative reproduction through g

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Agricultural practice: Agricultural practice     Launch year: 2002     Responsible Unit: Embrapa Vegetables

*Content available only in Portuguese

A cultivar de tomate BRS Couto é um híbrido longa vida estrutural - o que representa maior firmeza do pericarpo do fruto - do tipo minisaladete ou mini-italiano com hábito de crescimento indetermi

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Product: Cultivar     Launch year: 2011     Responsible Unit: Embrapa Vegetables

*Content available only in Portuguese

O tomate BRS Montese é um híbrido longa vida estrutural do tipo italiano ou saladete, com resistência múltipla a doenças e com elevada qualidade de aroma, cor e sabor dos frutos, características e

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Product: Cultivar     Launch year: 2012     Responsible Unit: Embrapa Vegetables

*Content available only in Portuguese

O tomate BRS Portinari é um híbrido longa vida do tipo saladete para consumo in natura, sendo tolerante a begomovírus e a nematoides, consideradas importantes doenças em algumas regiões p

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Product: Cultivar     Launch year: 2012     Responsible Unit: Embrapa Vegetables

*Content available only in Portuguese

Na época em que foi lançada, em 1994, a totalidade do grão-de-bico consumido no Brasil era importada e a cultivar Cícero foi desenvolvida visando introduzir a produção desse grão no território bra

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Product: Cultivar     Launch year: 1994     Responsible Unit: Embrapa Vegetables

*Content available only in Portuguese

O grão-de-bico é uma das mais importantes leguminosas cultivadas no mundo, sendo considerada uma fonte de alimento de alto valor nutritivo, contendo de 25% a 29% de proteína logo após a trilhagem,

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Product: Cultivar     Launch year: 2015     Responsible Unit: Embrapa Vegetables

*Content available only in Portuguese

No Brasil é grande a demanda pela mandioquinha-salsa, conhecida também como batata-baroa, batata-salsa, entre outros nomes, em virtude do sabor peculiar, dos atributos culinários e das qualidades

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Product: Cultivar     Launch year: 2015     Responsible Unit: Embrapa Vegetables

*Content available only in Portuguese

O protocolo desenvolvido diminui o tempo de germinação de semente de bocaiuva de 12 meses (tempo médio na natureza) para 2 meses, o que pode auxiliar no desenvolvimento sustentável e consolidação

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Agricultural practice: Agricultural practice     Launch year: 2016     Responsible Unit: Embrapa Pantanal