Filter by:

Type of Agricultural Practice
Type of Methodology
Type of Process
Type of Product
Type of Service
Type of System
Related theme
Country
Biome
Region
State
Launch year
 

The BRS Acarijó 56 cultivar is the first arracacha variety launched by Embrapa for industrial purposes, and the fourth one in the company's portfolio. Unlike preceding varieties – Amarela de Senad

...

Product: Cultivar     Launch year: 2019     Unidade Responsável: Embrapa Vegetables

The BRS Hozan cultivar produces similar bulbs to those of premium garlic and does not require vernalization to be produced in the Brazilian Southeast, Midwest and Northeast. Its cycle is 150 days

...

Product: Cultivar     Launch year: 2013     Unidade Responsável: Embrapa Vegetables

The BRS Zamir tomato cultivar is a grape-segment hybrid for fresh consumption, whose emphasis is its high content of lycopene, an antioxidant that fights against the free radical

...

Product: Cultivar     Launch year: 2013     Unidade Responsável: Embrapa Vegetables

Viruses are diseases that bring a lot of economic damage to garlic production, causing losses of 30 to 50% in productivity, especially because this crop relies on vegetative reproduction through g

...

Agricultural practice: Para manejo, conservação e germinação de sementes     Launch year: 2002     Unidade Responsável: Embrapa Vegetables

*Content only available in Portuguese

A cultivar de pimenta BRS Juriti pertence ao grupo habanero e possui frutos vermelhos, altamente picantes e com aroma bem acentuado. Ela pode ser aproveitada tanto para consumo fresco quanto para

...

Product: Cultivar     Launch year: 2013     Unidade Responsável: Embrapa Vegetables

*Content only available in Portuguese

O alho é uma das hortaliças condimentares mais utilizadas no mundo. No Brasil, seu consumo fica em torno de 1,5 kg/pessoa/ano, sendo que importações respondem por cerca de 70% de todo alho consumi

...

Product: Cultivar     Launch year: 2015     Unidade Responsável: Embrapa Vegetables

*Content only available in Portuguese

O rendimento da colheita é baixo devido à repetição de atividades como abaixar e carregar os contentores e mover as hortaliças várias vezes, e ao tempo gasto no transporte das hortaliças da lavour

...

Process: To obtain machinery, implement, equipment and prototypes     Launch year: 2014     Unidade Responsável: Embrapa Vegetables

*Content only available in Portuguese

A cultivar de batata-doce Brazlândia Branca é adaptada à região do Planalto Central, no Centro-Oeste brasileiro, com indicação para cultivo nos seguintes estados: Distrito Federal, Minas Gerais, M

...

Product: Cultivar     Launch year: 1984     Unidade Responsável: Embrapa Vegetables

*Content only available in Portuguese

O melão BRS Araguaia é uma cultivar híbrida do grupo varietal amarelo. Ele apresenta elevado potencial produtivo, com frutos doces e saborosos concentrados nas classes 6 e 7 (números de frutos por

...

Product: Cultivar     Launch year: 2011     Unidade Responsável: Embrapa Vegetables

*Content only available in Portuguese

A mandioquinha-salsa, também conhecida por batata-baroa, batata-salsa ou batata-aipo, é uma hortaliça originária dos Andes, sendo cultivada em regiões de clima ameno o ano inteiro, com altitudes e

...

Product: Cultivar     Launch year: 1998     Unidade Responsável: Embrapa Vegetables