Sistema de Produção

Publicações

Filtrar por:

Ano de publicação
Mais...
Idioma de publicação
Tipo de publicação

Buscar em:

Ordenação: data ▾  |  alfabética
 

Autoria: REIS FILHO, R. J. C. dos; CARNEIRO, M. S. de S.; PEREIRA, E. S.; FURTADO, R. N.; MORAIS NETO, L. B. de; MAGALHAES, J. A.; ALVES, F. G. da S.; LOPES, M. N.

The objective was to evaluate the effect of different irrigation systems and harvest frequencies on the cultivation of cactus pear. The study was conducted in the semi-arid region, in the municipality... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2022

Autoria: CARVALHO, G. M. C.; QUIRINO, C. R.; PAIVA, S. R.; BLACKBURN, H. D.

O objetivo deste estudo foi avaliar a diversidade genética entre 4 raças brasileiras (145 animais) e 15 bovinos norte-americanos (269 animais), utilizando 34 marcadores microssatélites. As amostras do... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2022

Autoria: ATHAYDE SOBRINHO, C.; SILVA, P. H. S. da; ARAUJO, E. C. E.; VASCONCELOS, L. F. L.; VELOSO, M. E. da C.; SOUSA, V. F. de

A cajazeira (Spondias mombin L.) é uma planta da família Anacardiaceae, encontrada de forma espontânea em quase todos os municípios piauienses. É uma planta em fase de domesticação e sua exploração é... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2022

Autoria: CAMPOS, C. de M. F.; SOARES, A. K. de O.; GONÇALVES, M. F. B.; HASHIMOTO, J. M.; MOREIRA-ARAÚJO, R. S. dos R.

The objective was to determine the nutritional and functional characteristics of cookies with the addition of Gurguéia nut and soursop residue. Three whole-grain cookie formulations were developed fro... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2022

Autoria: FREITAS, T. K. T.; GOMES, F. de O.; ARAÚJO, M. dos S.; SILVA, I. C. V.; SILVA, D. J. S.; SILVA, K. J. D. e; ROCHA, M. de M.

Cowpea is a very important food for the populations of the North and Northeast regions of Brazil, representing an excellent source of proteins and minerals. The purpose of this study was to evaluate t... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2022